Prisudviklingen for råvarer fra slutningen af ​​juli til begyndelsen af ​​august 2022

Berberidis Radix (råmateriale afBerberinhydrochlorid): Den nye produktionstid er maj og juni, markedsefterspørgslen er stor, og markedsprisen på råvarer er steget i forhold til den foregående periode.

awts (1)

Sophora Japonica (Råmaterialet fraRutinNF11, EP, USP, Quercetin dihydrat, Quercetin vandfri): Det nye produktionstidspunkt er i august og september.I år er produktionen steget, og markedsvolumen har været stor, og markedet er faldet en smule.

awts (3)

Hypericum perforatum (råmaterialet fraHypericin/St.John's Urtekstrakt ): Den blomstrende Hypericum perforatum har det højeste indhold af hypericin, og det nye produktionstidspunkt er juli og august.Efterspørgslen er steget, transaktionsvolumen er steget, og prisen er steget en smule.

awts (4)

Citrus aurantium (råmaterialet frahesperidin, diosmin): Den nye produktionstid er juni og juli, tilførslen af ​​råvaren er tilstrækkelig, og prisen er som udgangspunkt stabil.

awts (2)

Hindbær (råmaterialet afhindbær keton): Hindbærmarkedet vendte tilbage i den tidlige fase.På det seneste, med den rolige bevægelse, er markedet også begyndt at køre støt.

awts (5)

Udviklingen i råvarepriserne afspejler markedets efterspørgsel og markerer også udviklingen i produktpriserne.For kunder, der har stor efterspørgsel efter rutin og quercetin, anbefales det at vente og se, mens det for kunder, der har brug for berberinhydrochlorid, hypericin, hesperidin og diosmin, anbefales at afgive en bestilling beslutsomt.

Kontakt os for forespørgsel eller gratis prøve:

Telefonnummer: +86 28 62019780 (udsalg)

E-mail:

info@times-bio.com

vera.wang@timesbio.net

Adresse: YA AN agricultural HI-tech Ecological Park, Ya'an City, Sichuan Kina 625000


Indlægstid: Aug-09-2022